Motive de MÂNDRIE pentru România: Studenții de la Universitatea Politehnică din București, LOCUL I la OLIMPIADA INTERNAȚIONALĂ DE MATEMATICĂ!

0 67

O echipă a Universității Politehnica din București a ocupat locul I la cea de-a 11-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Matematică pentru Studenți – SEEMOUS 2017, potrivit Agerpres.

Studenții au obținut în competiție trei medalii de aur și trei medalii de argint.

Olimpiada s-a desfășurat în perioada 1-5 martie la Ohrid, în Republica Macedonia, în competiție participând studenți din 20 de universități ce provin din Europa de Sud-Est.

Studenții medaliați sunt: Emanuel Necula, medalie de aur (cu punctaj maxim) de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Sebastian Cojocaru, medalie de aur, de la aceeași facultate, Alexandru Bratei, medalie de aur, de la Facultatea de Chimie Aplicată și Știința Materialelor, Cristian Pavel, medalie de argint, de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Amir Zamfiratos , medalie de argint, de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, și Iustin Sîrbu, medalie de argint, de la aceeași facultate.

Recomandari