Moldoveanca apriga, a pus-o pe fuga pe Dancila: „Imi bag mana in parul ei! Deci imi bag mana in parul ei, va jur!”. Buzatu: „Da-i drumul de aici” – Video

Viorica Dancila a fost abordata, in timpul vizitei efectuate la Barlad, de o moldoveanca extrem de furioasa, care i-a spus premierului PSD ca ar trebui sa-i fie „rusine” ca a venit in acest oras. Seful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a repezit la aceasta femeie spunandu-i dispretuitor: „Da-i drumul de aici”.

Viorica Dancila a fost asteptata in fata Spitalul Municipal de Urgenta „Elena Beldiman” din Barlad de o moldoveanca foarte furioasa, care i-a spus direct in fata: „Nu v-a fost rusine sa veniti la Barlad, doamna?”.

„De ceee?”, a raspuns provocator Dancila. Femeia nu a apucat sa reactioneze pentru ca Dumitru Buzatu, seful PSD Vaslui, s-a repezit agresiv la aceasta: „Da-i drumul de aici!”.

„Vedeti-ba de treaba dvs. si nu puneti mana pe mine”, a raspuns moldoveanca.

„Stai cuminte”, a continuat Buzatu sa ameninte.

„La Vaslui va faceti legile, nu la Barlad”, a replicat femeia.

„Judetul Vaslui m-a ales aicea, cu o majoritate de 64%…”, a incercat Buzatu sa se impuna in fata femeii.

„Numai analfabeti si asistati sociali… nu v-ar fi rusine”, a replicat aceasta, citata de podul.ro.

Mai multi pesedisti s-au adunat in jurul ei, incercand s-o intimideze, insa moldoveanca nu s-a lasat. Dancila a preferat sa se refugieze in interiorul spitalului.  Pesedistii au incercat atunci sa o invite pe barladeanca in spital, pentru a sta de vorba cu Dancila. Femeia s-a tinut insa tare pe pozitii: „Nu pot, ca daca intru fac criza de nervi acolo si-mi bag mana in parul ei! Deci imi bag mana in parul ei, va jur!”.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More