Modestia unui campion. Am palmele rupte, dar sunt obişnuit. Am ridicat 10-15 tone la fiecare antrenament! Sunt cam 100 de tone pe săptămână. E foarte grea medalia!

0 24

Sportivul roman care a realizat marea surpriza la Jocurile Olimpice, reusind sa castige o medalie atunci cand nimeni nu se astepta la asta, a facut o serie de declaratii impresionante, scrie ziare.com

Halterofilul Gabriel Sincraian marturiseste ca medalia obtinuta la Rio inseamna totul pentru el si dezvaluie in acelasi timp cat a muncit pentru a atinge aceasta performanta.

„Medalia asta inseamna totul pentru mine. E cel mai bun rezultat al meu de pana acum. Sunt foarte mandru pentru acest loc de 3 de la Rio. Este foarte grea medalia! Se obtine si foarte greu.

Pe zi, am ridicat intre 10 si 15 tone la fiecare antrenament pentru aceasta medalie! In viata mea cred ca se aduna foarte multe. Nu am stat niciodata sa calculez. Sunt cam 100 de tone pe saptamana, nu pot sa-mi dau seama cat am ridicat in toata viata.

Am palmele rupte, dar sunt obisnuit. Asa fac antrenament in fiecare saptamana, cu ele rupte. Sunt foarte fericit, e tot ce mi-am dorit! Cred ca e o surpriza frumoasa pentru toti. Nu cred ca se astepta cineva sa urc pe podium. Nu o sa dorm la noapte!”, a declarat Sincraian pentru ProTV.

1471252397-1292-haltere-argint

Romania a castigat a treia medalie la Jocurile Olimpice de la Rio prin Gabriel Sincraian, la haltere, categoria 85 de kilograme.

Sportivul nostru a obtinut medalia de bronz dupa o prestatie de zile mari.

Sincraian a produs marea surpriza si a ridicat in total 390 de kilograme (173 la smuls si 217 la aruncat).

Recomandari