Mitropolia Moldovei încearcă să elimine RUJEOLA cu rugăciuni! Se fac slujbe în bisericile din toată ţara

0 55

Cu 142 de cazuri confirmate Republica Moldova se confruntă cu cea mai mare criză a rujeolei din ultimul deceniu. În acest context, Mitropolitul Vladimir a emis o circulară prin care preoții din întreaga țară sunt îndemnați să oficieze slube pentru „izbăvirea de această maladie contagioasă”.

Suntem foarte îngrijorați în urma informațiilor primite din partea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu privire la situația epidemiologică alarmantă din țară prin răspândirea maladiei rujeolei pe teritoariul țării noastre.

În acest sens venim către slujitorii și credincioșii Bisericii noastre cu îndemnul părintesc de a se oficia în sfintele locașuri în această perioadă de încercare, rugăciuni și slujbe pentru izbăvirea de această maladie contagioasă, precum: Taina Sfântului Maslu, cereri speciale pentru cei bolnavi rostite în cadrul Sfintei Liturghii, în care să invocăm cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți ajutorul și mila lui Dumnezeu și a sfinților tămăduitori de boli pentru cei ce pătimesc.- se arată în circulara mitropoliei.

Recomandari