Miting de susținere pentru premierul Cioloş: „Ne întâlnim în fața Guvernului în semn de mulțumire pentru acest efort”

0 55

Românii care au fost mulțumiți de Guvernul Cioloș și îl susțin pe premier în continuare sunt așteptați pe 19 noiembrie la un miting organizat în Piața Victoriei.

Pe 19 noiembrie va fi organizat mitingul „Întâlnire apreciere guvern Cioloș-1 an de guvern tehnocrat”, conform Ziare.com.

„Pe 17 Noiembrie se împlinește un an de când avem un guvern tehnocrat. Întrucât în noiembrie soarele apune la ora 17:00, ne întâlnim sâmbătă, 19 noiembrie în fața Guvernului, de la ora 15:00”, se arată pe pagina de eveniment a mitingului.

La eveniment sunt aștepți cei care sunt mulțumiți de această guvernare și de ce s-a schimbat în România în acest an, „începând de la comisia de tăiat hârtii, implemetarea de măsuri fiscale bune pentru economie etc., ne întâlnim în fața Guvernului în semn de mulțumire pentru acest efort”.

Organizatorii mai spun pe Facebook că anul acesta a fost unul de pace, cu un Guvern care a încercat să realizeze cât mai multe lucruri posibile, în mandatul limitat pe care l-a avut.

„Știm că este sâmbătă, dar invităm toți miniștrii și personalul din echipa guvernului Ciolos să ia parte la această întâlnire de susținere.

Aceasta este pentru prima oară în istoria României când ne strângem în număr mare, nu ca să dăm jos ceva, nu ca să protestăm față de vreo lege imbecilă pe care Parlamentul vrea să o implementeze, ci doar că să susținem și să încurajăm progresul și bunul simț”, se mai arată pe pagina evenimentului.

Recomandari