Misty, declarații la cinci ani de la despărțirea dintre Keo și Andreea Bălan: “Nu a spart nimeni nicio casă” VIDEO

Frumoasa Misty, nevoită să vină cu precizări, la cinci ani de la despărțirea dintre Keo și Andreea Bălan! Opinia publică a spus la vremea respectivă că ea este cea care a intervenit între Keo și Andreea Bălan. Bruneta are însă o altă variantă, despre care a vorbit acum.

Misty spune că nu i-a spart casa Andreei Bălan

În memoria publică, Misty este cea care ”i-a spart casa” Andreei Bălan, lucru care s-a văzut cel mai bine în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, când atâtmederatorul, cât și invitat permanent Cătălin Bordea, foarte buni cunoscători ai show-bizz-ului românesc au afirmat că Misty este cea care a intervenit între Keo și Andreea Bălan.

Misty a ținut să reacționeze la cele auzite, afirmând că, atunci când ea a ajuns în braţele lui Keo, acesta nu o mai iubea pe Andreea Bălan: „Asta cu «E aia care a spart casa lu’ … » e mega răsuflată! Get over it like everybody did! N-a spart nimeni nicio casă, era spartă şi terminată demult“.

Misty și Keo au o fetiță

Keo și Andreeea Bălan s-au despărțit în urmă cu cinci ani, după o relație de șase ani, iar Misty este cea care a fost găsită vinovată. Anii au trecut, iar cei trei și-au găsitfiecare drumul. Andreea Bălan s-a căsătorit recent cu George Burcea, cu care are două fetițe.

Misty a rămas cu Keo, căruia i-a dăruit recent o fetiță, pe Arya Violette. ”Cea mică nu prea vrea să doarmă seara. Doarme ziua şi seara o apucă cheful. Naşii fetiţei sunt cei mai buni prieteni ai noştri. (…) N-am spus nimănui de sarcină. Le-am spus doar părinţilor. Norocul meu este că eram foarte slabă şi m-am lăsat de fumat, deci toată lumea asocia kilogramele în plus cu acest lucru. Am luat vreo 15-16 kilograme în plus. Am dat jos la naştere 7. (…) Keo a fost alături de mine în sala de naştere şi m-a ţinut de mână. Îmi era foarte frică. (…) Am născut prin cezariană. O ador pe fetiţa mea. Sunt topită,” spunea Misty după ce a născut.

Articolul Misty, declarații la cinci ani de la despărțirea dintre Keo și Andreea Bălan: “Nu a spart nimeni nicio casă” VIDEO apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More