Mircea Marian: „Judecătoarea Andreea Sârbu refuzând să plece de pe treptele Palatului de Justiție, când jandarmii au vrut să-i evacueze pe magistrații care protestau.După care, toți ceilalți protestatari au venit lângă ea.`Un om poate schimba lumea`

0 47

Jandarmii s-au făcut din nou de râs după ce au vrut marți să interzică protestul magistraților de la Curtea de Apel București. Sunt ei pregătiți săp-i bată pe judecători dacă nu se conformează „ordinelor”?

Judecătorii şi procurorii nu renunţă la protestele faţă de Ordonanţa 7. Au fost şi câteva momente de tensiune la Curtea de Apel Bucureşti, pentru că, iniţial, jandarmi nu au vrut să permită protestul pe treptele instituţiei şi i-au alungat pe magistraţi. Asta, deşi, judecătorii şi procurorii au manifestat de fiecare dată în acelaşi loc, potrivit Digi 24.

Mircea Marian: „Judecătoarea Andreea Sârbu refuzând să plece de pe treptele Palatului de Justiție, când jandarmii au vrut să-i evacueze pe magistrații care protestau.

După care, toți ceilalți protestatari au venit lângă ea.
`Un om poate schimba lumea`.

Mircea Marian: „Judecătoarea Andreea Sârbu refuzând să plece de pe treptele Palatului de Justiție, când jandarmii au vrut să-i evacueze pe magistrații care protestau.După care, toți ceilalți protestatari au venit lângă ea.`Un om poate schimba lumea` 1

Anterior conducerea Curţii a semnat o scrisoare prin care se delimita de protestele magistraţilor.

Întrebată cine le-a interzis protestul pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, procurorul DNA, Alexandra Lăncrănjan, cea care instrumentează dosarul Tel Drum, a declarat: “Ar trebui să întrebaţi conducerea Curţii de Apel Bucureşti, care a luat această decizie. Nu sunt în măsură să vă spun acest lucru”.

La rândul său, judecătorul Andreea Sârbu a spus că li s-a transmis că este vorba despre un ordin al preşedintelui Curţii de Apel Bucureşti, prin care li se interzice protestul pe treptele instanţei, dar a adăugat că nu a văzut respectivul document.

Recomandari