Mircea Geoană lansează o informație EXPLOZIVĂ: Juncker i-a sunat pe Iohannis și Dăncilă

0 59

Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, susține că președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, i-a sunat pe Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis și le-a recomandat o împăcare, având în vedere că România va prelua președinția Uniunii Europene la 1 ianuarie 2019.

”Confirm această mediere. Atât la întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, cât și la conversațiile cu președintele Klaus Iohannis, care are relații tot mai cordiale cu reprezentanții Comisiei Europene, a fost exprimată această dorință a unei mai bune înțelegeri”, a declarat Mircea Geoană.

Mircea Geoană a arătat că președintele CE ”i-a sfătuit” pe cei doi oficiali să facă pași concreți spre o mai bună colaborare pentru a vorbi pe aceeași voce în Europa.

Președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă vor avea, miercuri, o întâlnire la Palatul Cotroceni.

Totodată, Mircea Geoană consideră că Juncker și PPE-ul i-au făcut un cadou pre-electoral președintelui Klaus Iohannis prin organizarea Summit-ului UE de la Sibiu, din 2019.

”Eu cred că și domnul Junker și PPE-ul i-au făcut un cadou pre-electoral președintelui Klaus Iohannis, prin organizarea Summit-ului UE de la Sibiu. Este înainte de alegerile prezidențiale, un moment foarte important pentru Klaus Iohannis”, a mai spus Geoană, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”.

Recomandari