Mircea Badea, atac la jurnalistul Alex Dima”: „Am fost în vacanţă. Oricum nu era pe banii mă-tii”

0 55

Declaraţiile critice făcute de jurnalistul Alex Dima (Pro TV, realizator al emisiunii „România, Te iubesc”), la adresa „dulăilor” lui Dan Voiculescu, au provocat reacţia dură a Antenei 3. Într-un interviu pentru PaginadeMedia.ro, jurnalistul Pro TV a vorbit despre etica meseriei de ziarist făcând aluzie la angajaţii lui Dan Voiculescu.

„Eu cred că dacă nu-ți place și te duci seara acasă și te uiți în ochii copiilor tăi și știi că în ziua aia ai făcut un compromis sau o prostie și se repetă și a doua zi, ești un om nefericit. Dacă vrei să-ți fie mai bine.

Dacă vrei să trăiești așa și să mori așa, este treaba ta!

Să vă uitați în oglindă sau la copii seara. Dar cu sinceritatenu cu niște mii de euro în buzunar și cu mulțumirea că-ți duci nevasta la Monte Carlo pe banii patronului și faci poze cu el fără o lentilă la ochelari”, a declarat Alex Dima pentru PaginadeMedia.ro.

Mircea Badea, realizator la emisiunea „În gura presei”, de la Antena 3, i-a răspuns lui Alex Dima, atacând şi Pro TV, televiziunea unde lucrează jurnalistul chemat „la baie” de liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Un post care promovează fake-news nu ştie să facă alta în interviurile unui țâști-bâști. Cred că am spus de 84 de ori că fotografia în care apar alături de Mihai Gâdea, Adrian Ursu şi Dan Voiculescu, când toţi aveam ochelari fără o lentilă, este făcută în Cipru. Am fost în vacanţă, la fel cum se duce multă lume. Nu era vreo extravaganţă, oricum nu era pe banii mă-tii. Lângă hotel, era o plaja publică. Se numea Miami Beach. În acea perioadă, era mare, mare tevatură că Ponta se dusese la Miami. Noi eram în Cipru, doar că plaja hotelului se numea Miami Beach. Eu am scris sub poză, când am pus-o: Miami Beach, te oftici. Nu eram nici la Miami, nici la Monte Carlo. Ci in Cipru, pe dreapta. Acesta este adevărul”, a spus Mircea Badea, citat de Aktual24.ro.

Recomandari