Minunat! Cea mai emotionanta cerere in casatorie!

0 61

Intotdeauna o cerere in casatorie a fost unul dintre cele mai emotionante momente din viata unui om. Un astfel de moment emotionant il puteti vedea si in filmuletul de mai jos, unde veti vedea o cerere in casatorie cu o incarcatura emotionala destul de puternica.

Totul incepe odata cu sosirea Maliei pe Aeroportul International Los Angeles. Aceasta este oprita din drum la iesirea din aeroport de catre un chitarist care interpreteaza cu multa sensibilitate un pasaj muzical foarte emotionant. Chitaristul il face semn sa il urmeze, iar pe drumul indicat de acesta tinerei i-au iesit in cale multi alti interpreti. La finalul „calatoriei” pe aeroport isi face aparitia si logodnicul tinerei, Austin. In acel moment Malia a izbucnit in lacrimi si a primit cu foarte multa fericire cererea in casatorie si inelul de logodna.

Austin apelase la cativa prieteni chitaristi pentru a il ajuta la realizarea acestui moment emotionant. Pentru ca Malia fusese plecata la Michigan, logodnicul ei a asteptat momentul reintoarcerei ei din calatorie pentru a-i face aceasta minunatacerere in casatorie. Toti pasagerii care se aflau pe holul aeroportului au luat parte la acesta cerre in casatorie si s-au bucurat pentru cei doi, aplaudandu-i frenetic. Acestia au primit foarte multe felicitari si mult noroc in aceasta noua etapa din viata lor.

Aceasta cerere in casatorie realizata de viitorul mire pentru viitoarea sa sotie, cea cu care isi va petrece tot restul vietii sale este una dintre cele mai frumoase surprize. Malia nu s-ar fi gandit nicio clipa ca logodnicul sau ii va organiza o asemenea cerere in casatorie, acest lucru facand ca momentul sa fie si mai emotionant.

Lacrimile de bucurie care apar in ochii celor doi indragostiti demostreaza cat de mult acestia se iubesc si isi doresc sa fie foarte fericiti impreuna pana cand moartea ii va desparti.

Recomandari