Ministrul Sanatatii a uns manager de spital un patron de pompe funebre, fost consilier local și director la firmă municipală. Dupa experimentul Andrusca la PSD, acum apare alta lepra.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, instalat vineri prin decizie a ministrului Sănătății, este fost consilier local și deține, potrivit declarației sale de avere, două firme, dintre care una de servicii funerare.

Marius Ghineț, noul șef al spitalului județean din Piatra Neamț, a fost consilier local PMP, după care a fost numit director logistică la SC Publiserv SA, firma deținută de Consiliul Local Piatra Neamț și care se ocupă cu întreținere și reparația străzilor din Piatra Neamț. Din această funcție a fost numit acum manager la spitalul de urgență. După numirea în fruntea spitalului, Marius Ghineț a spus în presa locală: „Sunt pregătit din toate punctele de vedere să mă apuc de treabă! Singurul sentiment care mă încearcă în aceste momente este nerăbdarea. Mulțumesc tuturor pentru sprijin și încrederea acordată”.

Potrivit ultimei sale declarații de avere din 15.06 2017, Marius Ghineț deține integral firma de pompe funebre Big Funerare SRL din municipiul Piatra Neamț, dar are 20% din acțiuni și la o altă firmă, Business International Group SRL.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More