Ministrul Carmen Dan, prima reacţie în scandalul plăcuţelor anti-PSD: „Am toata increderea….”

0 53

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o primă reacţie în scandalul numărului de înmatriculare anti-PSD

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o primă reacţie în scandalul numărului de înmatriculare anti-PSD. Declaraţiile ministrului vine după ce Poliţia i-a confiscat românului din Suedia plăcuţele şi i-a deschis acestuia un dosar penal.

„Am toată încrederea că şeful Poliţiei Române, care acum face verificări, va face lumină în acest caz controversat”, a afirmat Carmen Dan, în această dimineaţă.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au întocmit luni dosar penal pe numele unui bărbat de 45 de ani, şoferul autoturismului înmatriculat în Suedia cu numere personalizate.

Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut, luni, numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia. De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului, acesta declarând că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Poliţia Rutieră a deschis dosar penal în acest caz şi susţine că maşina cu numărul de înmatriculare cu mesaj anti-PSD nu are drept de circulaţie în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm, în timp ce Ambasada Suediei la Bucureşti preciza că autoturismul are drept de circulaţie în Uniunea Europeană, dar că posesorul trebuie să deţină documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate şi oficiale.

Recomandari