Ministrul Agriculturii: Guvernul trebuie să facă ce este bine pentru popor, nu ce vrea poporul!

0 42

După ce a amânat plata subvențiilor către fermieri și a dus cu vorba crescătorii de albine care sunt în pragul falimentului, ministrul tehnocrat de la Agricultură,

Achim Irimescu, a susținut că Guvernul trebuie să facă ce este bine pentru popor, nu ce vrea poporul!

“O maximă spune că Guvernul trebuie să facă ce este bine pentru popor, nu ce vrea poporul. Deci în acest sens procedez”, a spus Irimescu la un forum organizat de publicația Bursa. Este incredibil cum acest ministru tehnocrat care a fost subiectul unei moțiuni de cenzură care a trecut încă dă lecții. Este același ministru care a anunțat chiar astăzi că termenul pentru plata subvențiilor europene către fermieri va fi prelungit până la 30 septembrie, în condițiile în care nu s-au putut efectua toate plățile până la termenul-limită inițial, 30 iunie. Dar ce contează. Guvernul trebuie să facă ce este bine pentru popor, nu ce vrea poporul!

Este același ministru care tot amână apicultorii români care au solicită sprijinul Ministerului Agriculturii pentru a face față „situației disperate” din acest an, în care ploile excesive și vremea nefavorabilă au redus semnificativ producția de miere și au afectat familiile de albine, susținând că 2016 va fi un „an dezastruos”, unul dintre cei mai slabi din ultimii 30 de ani. Și ne mai mirăm că mâncăm totul din import. Dar, important este că Guvernul trebuie să facă ce este bine pentru popor, nu ce vrea poporul!

Sursa: sokant.ro
Recomandari