Minciuni SFIDATOARE ale Gabrielei Firea. Iata inregistrari care dovedesc adevarul, arata in ce hal sunt INTOXICATI oamenii – VIDEO

0 18

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca reprezentantii opozitiei din Consilul General nu au avut nicio initiativa, in trei luni de zile. Ea mai sustine ca Nicusor Dan a cerut retragerea „pe loc” a unor proiecte, „fara nicio explicatie”, ceea ce reprezinta o minciuna sfruntata.

Firea a declarat, joi,  ca „romanii au facut deja diferenta intre ce inseamna o administratie in ceea ce reprezentantii PSD si ALDE coopereaza spre binele cetatenilor”.

„Nu aceasta este o pozitie constructiva, sa fii impotriva a tot ce se propune, atata timp cat tu nu ai alternativa. Au trecut trei luni de zile de guvernare locala in noul mandat si pot sa invit la Primaria Capitalei sa primiti si dovezile — PNL si USB nu au depus niciun proiect, nu au avut nicio initiativa. Imi pun si eu intrebarea de ce au mai dorit sa faca parte din Consiliul general. Dupa aia vin in Consiliul general si spun ca ceea ce propune primarul e populist.

Doar ceea ce propune primarul este pe ordinea de zi, pentru ca nu exista alte propuneri, nimeni cu vine cu solutii la problemele Capitalei. Se fac doar afirmatii ca ceea ce propun eu este populist si sa mai scoatem de pe ordinea de zi, sa mai amanam, sa mai treaca timpul”, a spus Firea.

Ea mai sustine ca reprezentantii opozitiei nu au „nicio explicatie” cand refuza sa-i aprobe proiectele. „Am avut ieri surpriza teribila ca domnul Nicusor Dan a cerut scoaterea de pe ordinea a zi a celor 19 proiecte de hotarare care se refereau la Planul Integral de Dezvoltare Urbana pentru care chiar dumnealui a militat acum cativa ani de zile si a facut parte dintr-o comisie din partea societatii civile pentru promovarea acestor proiecte cu fonduri europene, unde Primaria Capitalei are cota de cofinantare si care abia acum in mandatul meu s-a finalizat. (…) Am venit ieri cu aceste 19 proiecte in CG si dumnealui s-a ridicat in picioare si a cerut retragerea pe loc, fara nicio explicatie„, a mai spus Gabriela Firea.

Insa adevarul este cu totul altul. Nicusor Dan a postat inregistrari din timpul sedintei de Consiliu General in care explica detaliat de ce refuza sa voteze proiectele Gabrielei Firea. Dupa cum se vede, Firea este cea care nu a avut nicio reactie.

Mai mult, iata si momentul in care chiar reprezentantii PSD au refuzat sa ii lase pe cei ai opozitiei sa isi sustina punctul de vedere.

Articol relatat de Aktual24

Recomandari