Milla Jovovich a născut! Actrița din „Resident Evil” a adus pe lume al treilea copil

Actriţa Milla Jovovich a născut al treilea copil al său! Renumita actriță este căsătorită cu regizorul Paul W. S. Anderson, producătorul francizei cinematografice „Resident Evil”, informează gala.fr, potrivit Mediafax.

Milla Jovovich a născut al treilea copil

Cea carea făcut publică venirea berzei este chiar fiica cea mare a acriței Milla Jovovich, Ever Gabo. Aceasta a postat pe contul ei de pe rețeaua de socializare online Instagram o fotografie cu familia mărită.

Instantaneul a fost făcut chiar la maternitatea unde mama ei a adus pe lume cel mai nou membru al familiei. Fetița în vârstă de 11 ani apare alături de părinți, sora mijlocie, Dashiel Edan, în vârstă de 4 ani, dar și de bebelușul născut duminică.

Milla Jovovich a născut
Milla Jovovich a născut
ADVERTISEMENT

Milla Jovovich este căsătorită cu producătorul francizei cinematografice „Resident Evil”

Din imagine se vede cât sunt de fericiți cu toții de venirea pe lume a celei mici. Nașterea micuței vine după ce actrița a trecut printr-un moment tare neplăcut.

În 2017, actrița a fost nevoită să sufere un avort terapeutic pe când era însărcinată în patru luni și jumătate. Actrița Milla Jovovich a recunoscut ulterior că a trecut printr-o depresie gravă, în urma avortului respectiv.

Actrița Milla Jovovich şi-a întâlnit jumătatea în anul 2002, chiar pe platourile de filmare ale peliculei „Resident Evil”. Cei doi s-au logodit un an mai târziu. După ceva probleme apărute în cuplu, timp în care s-au și separa pentru un timp, actrița și regizorul au avut primul copil în 2007, iar, în 2009, Jovovich şi Anderson s-au căsătorit.

Milla Jovovich este un fost manechin ucrainean de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum „Al cincilea element” şi cele din franciza „Resident Evil”, regizate de soţul ei.

Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum „Întoarcerea la laguna albastră”, „Marea ameţeală”, „Hotelul de 1 milion de dolari”, „Păpuşa” şi „Ultraviolet”. Printre proiectele ei cinematografice se mai numără lungmetrajul „Stone”, în care a jucat împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului „Cei trei muschetari”, regizat de Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More