Mihai Tudose nu se dezminte! „PSD nu este de stanga, este Ali Baba si cei 40 de hoti”

0 53

În România nu mai sunt partide de stânga ci doar „Ali Baba şi cei 40 de hoţi”, a susţinut sâmbătă fostul premier PSD Mihai Tudose, actualmente candidat la europarlamentare din partea Pro România.

Prezent la evenimentul de lansare a candidaţilor Pro România la europarlamentare, Tudose a încercat să convingă că partidul condus de Ponta (şi el fost premier PSD) este singurul reprezentant al social-democraţiei în România. Pentru a acredita această idee, Tudose a susţinut că din echipa care a lucrat la programul de guvernare (echipă din care a făcut parte şi el) nu mai e nimeni la PSD.

„Fiindcă noi am lucrat la un program de guvernare pentru România care s-a concretizat în ianuarie într-o ordonanţă de urgenţă pentru un om şi de atunci lucrurile aşa au ţinut-o. Nu spitale, nu autostrăzi, nu nimic ci cum să salvăm pe cineva. Din acest motiv, toţi am plecat. (…) Suntem singura forţă social-democrată pentru că ceea ce mai e pe stânga nu e partid, e ceva gen Ali Baba şi cei 40 de hoţi. (…) Nu ne mai întoarcem la PSD, fiindcă nu avem nici la cine şi nici partidul nu mai e. Şi atunci avem o oportunitate şi o responsabilitate imensă ca toţi românii de bună credinţă care au votat până acum de stânga să facă în aşa fel ca începând cu 26 mai să fim adevărata forţă politică de pe eşichierul de stânga. (…) Orice vot pe stânga care nu este la Pro România e un vot pierdut”, a declarat Tudose, la evenimentul de lansare a candidaţilor Pro România la europarlamentare.

Mihai Tudose a mai apreciat că tot ce se va duce la Bruxelles cu tricou de PSD va fi „paria”, căci nu îi va băga nimeni în seamă: „propria familie (PES) îi reneagă.”

Recomandari