Mihai Şora despre decizia Guvernului Grindeanu: “Niciun oac-oac nu i se iartă unui om de Stat”

0 50

Filosoful Mihai Şora, în vârstă de 100 de ani, participă activ la protestele faţă de ordonanţa privind modificarea codurilor penale. După declaraţia premierului Grindeanu de sâmbătă, Mihai Şora a transmis un mesaj pe Facebook: “Niciun oac-oac nu i se iartă unui om de Stat”, scrie Mediafax.

Mihai Şora a scris un mesaj pe Facebook în care se referă ironic la declaraţia premierului Grindeanu: “Şi eu am zâmbit, m-am minunat să-l aud scoţând pe gură nesuferita broscuţă „ca şi“. Niciun oac-oac nu i se iartă unui om de Stat. Dar nu râdeţi de cel pe umerii căruia apasă greutatea unei mulţimi, – cu mânia, cu inteligenţa, cu umorul ei cu tot. În această seară nu am aflat nimic. Deci ne vedem şi mâine.”, a scris filosoful Mihai Şora pe Facebook.

Declaraţia face parte din seria luărilor de atitudine ale filosofului Mihai Şora. În fiecare din duminicile precedente Mihai Şora a fost prezent la protestele şi marşurile contra intenţiei PSD şi a guvernului Grindeanu de a impune prioritar graţierea şi amnistia.

Filosoful şi-a confecţionat şi o pancartă individualizată pentru proteste “Biblioteca pentru toţi / Nu îi publică pe hoţi”, este lozinca scrisă pe pancarta filosofului.

Recomandari