Mihai Fifor se retrage din cursa pentru prezidenţiale. Cine mai poate fi prezidenţiabilul PSD

Se strâng rândurile pentru Cotroceni, iar în Partidul Social Democrat toate drumurile duc, mai nou, la Viorica Dăncilă. Mihai Fifor, secretarul general al partidului, s-a retras din cursa pentru prezidențiale și o susține pe colega și șefa lui de partid. Fostul ministru al Apărării dă astfel un semnal puternic privind prezidențialele și întărește speculațiile din ultimele săptămâni privind candidatura acesteia la alegerile din noiembrie.

Mihai Fifor se retrage pentru Viorica Dăncilă

În cursa internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale mai sunt înscriși Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și Gabriela Firea. Eventuala candidatură a Vioricăi Dăncilă, care se va decide mâine, 23 iulie 2019, este contestată de lideri importanți ai partidului. Mai multe voci spun că această soluție ar fi una dezastruoasă și ar îngropa definitiv formațiunea politică.

Gabriela Firea este una dintre vocile critice la adresa Vioricăi Dăncilă și susține că nu are cum să fie ea candidatul pentru că în sondajele de opinie nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului. Primarul Capitalei are suspiciuni cu privire la șansele PSD la alegerile din 10 noiembrie cu un candidat precum Dăncilă.

mihai fifor dancila si eugen teodorovici
Dăncilă se pregătește pentru alegeri. Sursa foto: românianews.ro

Gabriela Firea, atac la premierul României

„Câtă vreme doamna premier – cu tot respectul – de 3-4 ani, nu de ieri, azi, nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului, nu are cum să fie candidatul PSD de succes şi nici nu are şanse să crească”, a declarat aseară Gabriela Firea, conform site-ului de știri antena3.ro.

„Nu eu l-am scos pe Călin Popescu Tăriceanu din cărți. Premierul, care este și președintele partidului, a propus colegilor, s-a dat un vot pentru candidat PSD și s-a stabilit, e adevărat, la insistențele mele și ale altor colegi, să reluăm un dialog cinstit cu ALDE și Pro România și să nu mimăm dialogul”, a mai spus primarul general al Bucureștiului.

Articolul Mihai Fifor se retrage din cursa pentru prezidenţiale. Cine mai poate fi prezidenţiabilul PSD apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More