Mihai Bendeac, infectat cu noul coronavirus: „Dureri puternice. Nu mai aveam gust și miros”

Actorul Mihai Bendeac a mărturisit că a avut noul coronavirus, iar infectarea s-a produs la înmormântarea bunicului său, care a avut loc pe 13 martie.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a fost infectat cu noul coronavirus

Declarația comediantului de la Antena 1 i-a șocat pe toți în seara de sâmbătă, 16 mai, în cadrul emisiunii iUmor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mihai le-a explicat colegilor săi, prin intermediul aplicației ZOOM, cum a luat virusul SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

„Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros. Maică-mea și taică-miu au avut aceleași simptome”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Roxana Marinescu, prima vedetă confirmată cu virusul din România

Mai precis, Mihai a participat la înmormântarea bunicului său pe 13 martie, iar virusul l-a luat fie de la un preot, fie de la alți slujitori ai Bisericii, căci aceștia au rezultat pozitiv la testele efectuate ulterior.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • PNL, în cădere liberă. Românii și-au pierdut încrederea în Guvernul Orban, pe durata pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis a pierdut și el procente
  • Teatrul Național din Tirana, demolat cu buldozerele din ordinul premierului Albaniei
  • Site-ul Worldometer, care publică statistici despre coronavirus, trafic online fără precedent! Câți oameni l-au accesat
  • Tătaru și Iohannis se gândesc la reîntoarcerea la stare de urgență: „Nu voi ezita să declar din nou stare de urgență”
  • FABULOS! A câștigat peste 600 de milioane în plină criză. Incredibil pe ce a putut miza…

Actorul a ținut totul secret până acum, probabil nedorind să facă o dramă din experiența lui cu coronavirusul și nevrând să panicheze pe nimeni.

Nu este singura vedetă din România care a fost confirmată cu noul coronavirus. Fostul iepuraș Playboy, Roxana Marinescu Schwartz, s-a vindecat între timp, iar despre asta a vorbit chiar soțul ei, cu naturalețe.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

„Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane”, a mărturisit Victor Schwartz pentru cancan.ro rel="sponsored">pe 10 aprilie.

„Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă”, a mai spus Victor.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More