Mihaela: „Dați drumul la infractori! Copilul meu putea sa fie înjunghiat astăzi, in mijlocul zilei, pentru un telefon. A scapăt doar cu câțiva pumni încasați si fără telefon…jale ce se întâmplă. Ne-a confirmat un polițist. Zilnic sunt…”

O mămică are cuvinte grele la adresa politicienilor care au eliberat mii de pușcăriași din închisori și le-au promis și sume consistente ca despăgubiri. Copilul ei a fost atacat în plină zi pentru un telefon.

O organizație pentru apărarea drepturilor omului cere abrograrea legii recursului compensatoriu. APADOR-CH e de părere că eliberarea “mult prea grăbită” a unor condamnaţi care nu s-au îndreptat şi nu se pot reintegra încurajează fenomenul infracţional. ”Această stare de fapt induce ideea că se poate scăpa mai uşor după comiterea de infracţiuni, oricât de grave ar fi ele”, subliniază organizația într-un comunicat oficial. Avocata Nicoleta Popescu, membru APADOR CH, a acordat explicații la microfonul RFI.

Mihaela: „Dați drumul la infractori! Copilul meu putea sa fie înjunghiat astăzi, in mijlocul zilei, pentru un telefon. A scapăt doar cu câțiva pumni încasați si fără telefon…jale ce se întâmplă. Ne-a confirmat un polițist. Zilnic sunt…”

Pe Facebook, Mihaela B. a scris: „Dati drumul la infractori, nenorocitilor! Copilul meu putea sa fie injunghiat astazi, in mijlocul zilei, pentru un telefon. A scapat doar cu cativa pumni incasati si fara telefon.
Ticalosi nemernici ce sunteti!

David e bine. E un copil puternic si curajos. Stiu si i-am spus si lui ca in situatii de genul asta, e mai bine sa ii dea infractorului ceea ce cere sau pur si simplu sa fuga, fiindca in astfel de cazuri, fuga nu-i rusinoasa.

Dar ce voiam sa va spun, e faptul ca, nu spuneam degeaba aseara ca au dat drumul la infractori si e jale ce se intampla. Ne-a confirmat un politist.

Zilnic sunt comise infractiuni de genul asta. Plus spargeri in apartamente si altele. Erau si inainte, dar acum, de cand au eliberat toti infractorii, e jale, s-au inmultit infractiunile ca ciupercile dupa ploaie.

Nu conteaza cartierul in care locuiti, sunt peste tot. Mai multa vigilenta din partea fiecaruia nu strica. Aveti grija cu telefoanele la vedere, incuiati usa cand plecati de-acasa si chiar cand stati in casa, grija cand intrati in scara blocului, evitati aleile retrase sau intunecate, atentie la genti si altele de genul asta.

Nu vreau sa va sperii, ci doar sa va avertizez ca, asta e crunta realitate. Aveti grija de voi!”

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More