Mihaela Bîrzilă, a răbufnit:”Romani intorsi din Anglia, tinuti pe BANII NOSTRI in hoteluri de 4 stele…”

Jurnalista Antenei 3, Mihaela Bîrzilă, a răbufnit pe pagina sa de Facebook, după declarațiile viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu.

REVOLTATOR!!!
Romani intorsi din Anglia, tinuti pe BANII NOSTRI in hoteluri de 4 stele din Bucuresti, cu room service si 3 mese pe zi, injura jandarmii si politistii, injura Romania si pe cei care le dau de mancare in fiecare zi. Practic, beneficiaza de carantina de lux si tot ei injura.
Viceprimarul capitalei tocmai a relatat aceasta situatie la Antena3. Noi, fraierii, stam in autoizolare pe banii nostri. As vrea si eu room service. Eu platesc taxe.

Așa arată textul postat de jurnalistă în urmă cu două ore, reacție la declarațiile oficialului, în cadrul unui interviu Antena 3.

Acesta a vorbit mai devreme astăzi despre tensiunile din mai multe centre de carantină din Capitală (a se citi hoteluri de patru stele) în care sunt izolați mai mulți români întorși din Anglia.

„Sunt plini de tot felul de pretenții nejustificate, au o atitudine care lasă de dorit, mergând până la aceea de a distruge camerele de hotel și având o atitudine necuviincioasă față de cei care le dau masa și îi îngrijesc pe perioada carantinei,” a declarat viceprimarul Bădulescu pentru Antena 3.

Acesta a subliniat că problema se observă doar în relația cu românii întorși din Anglia.

Toate aceste probleme apar la persoane între 25 și 30 de ani, dar, atenție, pentru că noi avem persoane carantinate de acum 3 săptămâni, aceste probleme au venit la cei care au venit din Anglia – probabil că acolo libertatea este mult mai mare și au înțeles-o foarte greșit.

Nu mi se pare normal să te apuci să distrugi, să scuipi ți să înjuri personalul care îți aduce mâncarea.

Merită amintit că în Anglia, guvernul lui Boris Johnson a aplicat măsuri similare (cazarea în hoteluri de lux în vederea carantinei) pentru persoanele fără adăpost, care nu aveau cum să stea acasă. E oarecum neclar dacă aceștia au avut reacții similare, dar sincer ne îndoim.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More