„Mi-a ridicat fusta… sărutându-mă cu forță”… Polițistă aproape violată de un profesor universitar

0 49

Cercetarile procurorilor realizate la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa, aduc in prim plan corupția în universitatea condusă de soţia lui Sorin Frunzăverde, dar şi despre calitatea unor profesori de acolo. O polițista, ofițer sub acoperire a fost infiltrată în universitate, mărturia ei scoțând la iveala detalii halucinante despre prodecanul uneia dintre facultăți, care a fost la un pas să o violeze.

Conform adevarul.ro, procurorii Parchetului General care realizează ancheta de la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa au reuşit să introducă în universitate, pentru a strânge probe, o studentă – ofițer acoperit.

Tânăra polițistă i-a căzut cu tronc prodecanului de la Facultatea de Ştiinţe Sociale, care s-a oferit să o ajute în schimbul unor servicii sexuale. Pentru că studenta sub acoperire refuza să întreţină relaţii sexuale cu el, prodecanul i-a cerut măcar câte un sărut pentru fiecare examen promovat.

De altfel, profesorul universitar ştia că „la fel a păţit un coleg de-ai lui, l-a întrebat o fată care era sub acoperire, iar el a răspuns că vrea să se culce cu ea, ulterior fiind arestat pentru asta”. Cu toate acestea, profesorul nu a renunţat la gândul de a întreţine relaţii sexuale cu studenta pe care a ajutat-o la examene.

uem

Mi-a repetat în mod constant că trebuie să-i plătesc cele şase examene promovate în iarnă” „În continuare a insistat să mă sărute, mă ţinea de mână, a venit lângă mine în pat şi a început să mă mângâie pe picioare, să mă sărute pe mână şi pe gât. Deşi i-am spus să se oprească acesta continua să o facă şi mă ţinea strâns astfel încât să nu pot să mă ridic din pat. Când am reuşit să mă ridic, a făcut-o şi el iar apoi a venit şi m-a strâns în braţe. Dacă acesta a văzut că nu cedez sub nicio formă mi-a propus altceva. Franţ Florin m-a întrebat câte examene am avut în iarna iar eu i-am răspuns că am avut şapte apoi mi-a zis că pentru ele ar trebui să-i dau şapte pupici, câte unul pentru fiecare, menţionând-i că este o plată bună. (…) Din nou a încercat să tragă de mine să mă sărute, repetând în mod constant că trebuie să-i plătesc cele şase examene promovate în iarnă cu ajutorul acestuia şi că nu va pleca din camera mea până n-o să-l sărut. Văzând că insistă foarte mult i-am precizat acestuia să se oprească, că trebuie să înţeleagă că nu este momentul şi să aibă mai multă răbdare cu mine, iar acesta a plecat destul de nervos”, a arătat investigatoarea sub acoperire în procesul verbal pe care l-a întocmit după întâlnirea cu profesorul.

Tânăra a mai povestit că la o altă întâlnire, prodecanul de la Reşiţa a fost şi mai insistent. „Franţ Florin a început să mă atingă, să mă sărute pe gât, pe mâini, pe obraz, să mă strângă în braţe şi să-mi pună mâna pe fund, încercând să întreţină relaţii sexuale cu mine. (…) După ce Franţ Florin mi-a spus că va trebui să-l conving să dau examenul mai devreme doar cu el, a încercat să mă sărute de mai multe ori, m-a sărutat forţat pe gură şi chiar m-a trântit în pat punându-se peste mine şi încercând din nou să întreţină forţat relaţii sexuale cu mine. A insistat să mă sărute întrebându-mă ironic dacă ştiu să o fac sau sunt “la grădiniţă”, a mai spus poliţista sub acoperire

Citeste mai mult pe  Adevarul.ro

Recomandari