Mesajul unui român plecat la Londra: Stau și mă gândesc dacă am făcut cea mai bună alegere!

Un băimărean plecat de două luni în Marea Britanie este șocat de ce a găsit la Londra. Marius Sarca povestește despre realitatea dură de care se lovesc românii plecați în Marea Britanie, mult diferită de ce cred că vor găsi acolo.

Băimăreanul scrie cum e să trăiești într-o cameră, înghesuit cu alte 36 persoane, să dormi pe paturi supra-etajate, dar în România să pari a fi ”smecher de Londra!”

”De 2 luni am ajuns la Londra si vreau sa va povestesc experiența mea de aici pana acum. Am venit cu 900 de paunti in jeb si am găsit o chirie intr-o camera cu inca 3 băieți cu paturi supraetajate si plătesc 90£ pe sapt + biluri. In casa suntem 32 de suflete in total si o singura baie. Tot timpul este cearta in casa pt ca nu vrea lumea sa faca curățenie, se umbla ancaltat. In ghiuveta tot timpul sunt vase nespălate, cuptorul e uleios iar cele 6 frigidere sunt vaisamar de ele cum arată anauntru. In baie tot timpul vad flocy, pypy pe colac si oglinda stropita cu pasta de dinti !!! Nu ma deranjeaza petrecereriile din fiecare uichend in care sunt prezenti peste 50 de oameni care asculta manele si fumeaza Kent 8 Romanesc, problema e ca imi dispare frecvent conservele din dulap si oister cardul !!! Pot reclama undeva ? Sau sunt nevoit sa tac si sa rabd pt ca nu lucrez legal si nu am acte !!! Acum ca a inceput cel mai Prost campion at ever campionstul European sunt practic obligat sa vad cum pierde Romania de fiecare data si sa aud cum anjura toti frustratii din casa !!! Nu am study nu cunosc limba Asta stalcita, ce ar trebui sa fac sa imi imbunatatesc calitatea vietii ?? Stau si ma gandesc daca am facut cea mai buna alegere ? Pt ca nici aici nu pun deo parte nimic exact ca in Romania, doar ca ma laud ca eu traiesc in uk in londra si prieteni mei din ro ma considera smecher !!!”, a scris Marius Sarca pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *