Mesajul unei mame pentru fiica ei care a picat un examen important

0 51

Cu toții cunoaștem sentimentul acela când muncim din greu pentru a ne atinge obiectivul, dar lucrurile nu merg conform planului.

Așa s-a întâmplat și pentru Hannah Cho, o adolescentă care a studiat zi și noapte pentru testul la matematică, în speranța că va primi nota 10 dar, din nefericire, a picat examenul. După ce a aflat rezultatul, adolescenta și-a anunțat mama, printr-un mesaj pe telefon, că a dat greș. Răspunsul femeii i-a făcut cu siguranță ziua mai frumoasă tinerei dezamăgite.

„Nu îmi pasă dacă nu ai luat nota 10. Dar îmi pasă dacă plângi, dacă ești stresată și nefericită”, a fost mesajul mamei pentru fiica ei.

Sursa: twitter.com/imhannahcho

Hannah Cho a postat mesajul primit de la mama ei pe Twitter, unde s-a viralizat instant.

„Mama mă încurajează mereu cu pozitivismul ei să mă străduiesc mai mult la școală. Nu mă întreabă niciodată dacă mi-am făcut temele, ce note am luat sau dacă am mers la cursuri pentru că are încredere în mine că fac aceste lucruri”, a povestit Hannah.

Reacția acestei mame a devenit virală pe Internet în mare parte pentru că este asiatică, oameni cunoscuți pentru disciplina și strictețea lor în ceea ce privește educația copiilor și nu numai.

„Nu toți părinții asiatici sunt la fel de stricți. Sunt mândră să spun că am spart aceste stereotipuri și am demonstrat contrariul. Mama este cel mai minunat model pe care îl am în viață. Are cea mai puternică influență pentru formarea mea și mă iubește necondiționat”, a mai spus Hannah Cho.

Recomandari