Mesajul pentru parinti: Fabrica Mosului nu este Nokia, desi se afla in aceeasi tara, si spiridusii nu sunt nici chinezi, nici coreeni!

Tuturor parintilor…va amintim ca nu toti oamenii stau atat de bine financiar incat sa le faca copiilor cadouri foarte scumpe. Nu le cumparati cadouri gen tableta, I-Phone sau alte jucarii foarte scumpe din partea Mosului, pentru ca o sa fie copii la gradinita sau la scoala care de Craciun primesc doar o caciula si niste dulciuri de la Mos.

Daca vreti sa le faceti astfel de cadouri, faceti-le din partea voastra, de ziua lor sau cu orice alta ocazie, pentru ca este foarte greu sa ii explici unui copil de ce Mos Craciun face discriminare intre copii si nu aduce tuturor copiilor cadourile pe care le viseaza! Faceti Craciunul magic, in asa fel incat magia lui sa fie la fel pentru toti copiii, iar Mos Craciun, cel din Laponia, are o fabrica de jucarii mica, in care lucreaza spiridusi care fac jucarii simple, la fel pentru toti copiii.

Fabrica Mosului nu este Nokia, desi se afla in aceeasi tara, si spiridusii nu sunt nici chinezi, nici coreeni! Multumim pentru intelegere!

Loading...

Recomandari