Mesajul lui Oreste pentru Mircea Badea: Campionule, toti cei pe care i-ai sustinut sunt scursurile societatii, penali, borfasi…

0 51

Realizatorul TV Oreste Teodorescu il catalogheaza pe Mircea Badea drept „scursura”, furios ca vedeta de la Antena 3 a batjocorit-o pe tanara care plangea in timp ce mergea printre pesedistii din Piata Victoriei.

Imaginea tinerei a devenit virala pe Facebook iar Mircea Badea a gasit de cuviinta sa o batjocoreasca si el.

„Stalinistii cu # incerca sa se faca si mai de cacat decat sunt spunand cum au ras ei ieri. Creeeed ca ati lesinat de ras vazand marea aia de oameni, in timp ce voi nu umpleti o scara de bloc. Cum ati ras ieri? Ca duduia din poza???”, a scris Badea pe Facebook.

Oreste Teodorescu a reactionat foarte dur fata de fostul sa prieten.

„Dragul meu strigoi Mircea Badea…

Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic in care te situezi de cateva zile,ma obliga sa-ti reamintesc suma esecurilor tale absolute din ultimii 14 ani… iti marturisesc cu toata deferenta unui pacatos fata de o scursura ca m-a starnit reactia ta la prima poza…si pentru ca ai ajuns vizitat de Dementorul care iti fura fericirea (uita-te la tine, poza a doua) incerc sa te trezesc la realitate inainte sa mori intoxicat cu propriul venin:

Campionule:

1. Pe plan fiziologic (Muschii tai, carte nu are) te-a ridiculizat motociclistul in fata lumii intregi si tot arogant ai ramas

2. Pe plan politic nu ai nici o izbanda, toti cei pe care i-ai sustinut si o faci in continuare sunt scursurile societatii, penali, borfasi, securisti si PCR-isti de ultima speta, tu insuti fiind un pui de turnator, si tot tu strigi ca un apucat impotriva securismului. Chiar nu ai nici o jena!

3. In plan intelectual/spiritual esti sub Bianca Dragusanu, deci no comment

Iti declar ca incepand de azi, daca nu revii la minimul bun simt uman, te voi dezbraca foaie cu foaie ca pe o ceapa, pana cand vei ramane singur in sufragerie. Sufrageristule!

Singura diferenta dintre tine si cel de langa ( poza 3) este ca tu stii exact ce faci !!!”, a scris Oreste pe Facebook.

Recomandari