Mesajul lui Florin Piersic pentru Mircea Badea și Oreste, de ziua lui. „Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi …”

Marele actor Florin Piersic a fost sărbătorit la Cluj Napoca, sâmbătă seara, cu ocazia împlinirii vârstei de 83 de ani.

La evenimentul organizat de primărie, la cinematograful care îi poartă numele, au fost prezenți invitați speciali, printre care Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, episcopul grec-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, preşedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, primarul Emil Boc, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe (căruia actorul i-a botezat un copil-nr), actriţa Medeea Marinescu, plus alte oficialităţi şi personalităţi locale, dar şi un invitat „surpriză”: jurnalistul Oreste Teodorescu. Acesta a fost invitat de realizatorul TV Rareş Bogdan, care a prezentat evenimentul alături de Irina Margareta-Nistor, informează adevarul.ro.

Mesajul lui Florin Piersic pentru Mircea Badea și Oreste, de ziua lui. „Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi …” 1

Florin Piersic a avut un mesaj și pentru Oreste și Mircea Badea: „Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi bine, eraţi formidabili şi m-aţi invitat la nişte emisiuni. Atunci mi-am dat seama că sunt mai deştept decât voi.”, a spus îndrăgitul actor şi a adăugat, zâmbind:

„Mă joc, bineînţeles, cu voi”. „Dar te ţin minte de atunci atât de bine şi de te urmăresc cum îl urmăresc şi pe duşmanul tău, dar datorită mie aş dori foarte tare să vă împăcaţi”, i-a transmis actorul.

Florin Piersic a  fost sărbătorit la împlinirea vârstei de 83 de ani în cadrul unui eveniment special, cu momente de teatru, operă şi folclor. „Având în vedere că artistul Florin Piersic împlineşte 83 de ani dorim să organizăm un eveniment omagial cultural-artistc deosebit în data de 26 ianuarie 2019, în cinematograful „Florin Piersic” cu momente unice de teatru, operă şi folclor” – se arată în Hotărârea adoptatăde consilierii locali clujeni.

Din suma alocată pentru eveniment – 130.000 de lei – au fost acoperite onorariile, transportul cazarea şi masa artiştilor invitaţi (100.000 de lei), sisteme de sonorizare şi lumini (5.000 de lei),  recepţie (25.000 de lei).

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More