Mesajul lui Celentano pentru Mihai Bobonete, aflat în spital, opreat: „”Doamnelor și Domnilor din Paris și Bruxelles, așa cum știți, sau dacă nu, aflați acum, Bobo a suferit o …”

0 51

Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din ”Las Fierbinți”, a avut un mesaj pentru Mihai Bobonete care a suferit o intervenție chirurgicală de urgență.

Mihai Bobonete a suferit un pneumotorax masiv, pentru care a avut nevoie de îngrijire medicală imediată, astfel că a fost nevoit să își anuleze spectacolele pe care le avea în Paris și Bruxelles, alături de unii din colegii să din serialul „Las Fierbinți”, informează protv.ro.

”Doamnelor și Domnilor din Paris și Bruxelles, așa cum știți, sau dacă nu, aflați acum, Bobo a suferit o intervenție chirurgicală, o intervenție obligatorie care NU putea fi amânată,intervenție de care în momentul în care am programat show-rile nimeni nu avea habar că va apărea. Sunt toate șansele ca Bobo să se recupereze foarte bine,însă din păcate nu până la finalul săptămânii.

Am discutat și cu Bobo și cu organizatorul și am ajuns la această soluție: e Messi accidentat, intră Ronaldo. Sau invers,ca oricum eu la fotbal nu mă pricep.

Ce vă promit eu e că veți râde foarte tare și ca vom reveni în aceste orașe cât de curând în formula completă care ne-a consacrat de 5 ani la Sala Palatului: Rait, Costi, Văncică și Bobonete.

Vă mulțumesc și multă sănătate Bobo!!!!”, a fost mesajul lui Adrian Văncică.

Mihai Bobonete   a fost operat de urgență la o clinică privată, vineri, 18 ianuarie. Starea sa de sănătate este stabilă, dar va mai rămâne internat până joi.

Pneumotoraxul este rezultatul acumulării de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic, în așa numitul spațiu pleural. Cu cât cantitatea de aer acumulată în cavitatea pleurală crește, cu atât crește și presiunea exercitată asupra plămânilor, determinând colapsul, potrivit wikipedia.

Colapsul împiedică plămânii să se destindă adecvat în momentul inspirului, determinând scurtarea respirației și junghi toracic. Pneumotoraxul poate deveni amenințător pentru viață dacă presiunea din torace împiedică plămânii să aducă în sânge cantitatea necesară de oxigen.