Mesajul emoționant al unei românce din Anglia care nu a putut ajunge la ziua mamei sale, din cauza coronavirusului. ”Am visat cum te strig de la poartă”

Mesajul unei fiice pentru mama ei a întristat rețelele de socializare. Fata stabilită în Marea Britanie a vrut să ajungă în România pentru a sărbători ziua de naștere a celei care i-a dat viață, însă pandemia de coronavirus i-a dat toate planurile peste cap.

Mesajul emoționant al unei românce din Anglia

Românca s-a văzut nevoită să scrie doar un mesaj emoționant pe Facebook în care își imaginează cum ar fi fost întâlnirea celor două, dacă infecția cu coronavirus nu se răspândea atât de mult în lume.

„Dragă mamă, Ăsta trebuia să fie cadoul de ziua ta, la 71 de ani. Da, am înțeles că vine timpul la un moment dat, când cel mai frumos dar, e prezența copiilor.

”Un nenorocit de virus mi-a stricat planul”

M-am străduit să-ți fac o surpriză, am visat cum te strig de la poartă și mă ascund după un buchet mare de flori, cum apari în prispă, cum te bucuri, cum mă iei în brațe, plină de lacrimi. Dar uite că un nenorocit de virus mi-a stricat planul.

Chiar dacă îmi pare foarte rău și am decis să nu mai merg, eu zic că nu-i bai, noi să fim sănătoși. Nu-i așa? Chiar dacă mai este un pic până pe 2 Aprilie, eu îți zic de pe acum la mulți ani și te rog Imaginează-ți că am fost acolo, chiar dacă e greu. Sărut mâinile, Mamă”, a scris Lucia Buzilă pe Facebook, într-o postare emoționantă.

Milioane de români sunt ținuți departe de țară din cauza coronavirusului. Cursele aeriene și ferovare cu Italia au fost suspendate, zilele trecute mai mulți rpmâni care au aterizat pe aeroportul din Sibiu au fst nevoiți să se întoarcă în Germania, iar granițele cu Serbia se pare că au fost deja închise.

Astfel, familii întregi sunt ținute despărțite de infecția de coronavirus. În România au fost declarați oficial infectați cu cronavirus un număr de 49 de români. Dintre aceștia, 21 sunt din București. Vestea bună este că un număr de șase pacienți s-au vindecat și au fost chiar externați.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More