Mesajul emoţionant al mamei Cătălinei Ponor, de ziua campioanei olimpice. Iubita mea Cătălina! …”

0 46

Cătălina Ponora primit o urare deosebită de la mama sa, luni, 20 august, când a împlinit 31 de ani.

Mama Cătălinei a spus că a visat tot timpul că fiica ei va ajunge a doua Nadia Comăneci: “Eram topită după Nadia. O vedeam pe Cătălina a doua Nadia. Dumnezeu a înzestrat-o cu un talent aparte. Destinul a făcut ca în lumea gimnasticii ea să se apropie destul de mult ca valoare de Nadia. În timp ele au devenit şi foarte bune prietene. Sunt fericită că am o fată ca ea”, a precizat Carmen Bărbăscu pentru telekomsport.ro, preluată de Fanatik.

Mesajul emoţionant al mamei Cătălinei Ponor: “Iubita mea Cătălina!”

“Făcând o retrospecitvă, îmi aduc aminte cu mari emoţii tot parcursul, începând de la 4 ani până la 30 de ani, când a terminat activitatea sportivă. Eu îi doresc multă sănătate, la mulţi ani şi să aibă cât mai multe succese pe plan profesional, în calitate de antrenor, pentru că ştiu că îşi doreşte foarte tare să antreneze noi generaţii de gimnaste şi să transmită mai departe ceea ce a acumulat ea în 27 de ani de activitate.

Iubita mea Cătălina, îţi doresc la mulţi ani şi multă sănătate”, a spus mama gimnastei, vizibil emoţionată, într-un clip dedicat fiicei sale.

CT Colours: „La mulţi ani, #CătălinaPonor!

Alături de mândra mămică, Carmen Bărbaşcu, rememorăm, la ceas aniversar, câteva dintre momentele importante din viaţa şi cariera ,,Lalelei neagre”, ,,Zeiţei de la Atena”, Reginei bârnei”, ,,Gimnastei anului 2017”, celei mai longevive gimnaste a României, având până anul trecut, la 30 de ani, când s-a retras definitiv din gimnastică, peste un sfert de secol dedicat acestui sport (1991 -2017) și fiind, de asemenea, gimnasta cu cele mai multe titluri europene la bârnă, dintr-un total de 23 de medalii olimpice, mondiale şi europene, dintre care cinci la Jocurile Olimpice (trei de aur, una de argint şi una de bronz).

Vezi aici Video:

https://www.facebook.com/CTcolours/videos/712798849065915/

Supranumită ”laleaua neagră” sau ”Regina bârnei”, Cătălina Ponor a început gimnastica în casa bunicilor, unde aceştia îi improvizaseră o bârnă.

Recomandari