Mesajul dur al Marei Bănică pentru Pomohaci: „Acolo nu-ți luai sulițe anale…”

0 22

Mara Bănică este una dintre vocile din showbizul românesc care s-a arătat înverșunată împotriva atitudinii preotului Cristian Pomohaci, după ce acesta a fost acuzat că ar fi corupt un minor și că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați și totuși continuă să practice preoția.

Mara Bănică a publicat pe contul său de Facebook un comentariu foarte critic la adresa lui Cristian Pomohaci prin care încearcă să-i explice de ce crede că Dumnezeu îl iubește, în ciuda faptului că a fost târât într-un scandal mediatic ce pare să nu mai ia sfârșit:

„Dragă Pomo, în primul rând, scuză-mă că-ți zic Pomo, așa îi spun eu de ceva vreme, n-am un motiv anume, a venit natural, pur și simplu. Acum, că ți-am justificat apelativul, vreau să-ți lămuresc niște chestii.”

„Pe mine m-au botezat în secret ai mei. Că bunicul era ofițer și era nasol în vremea aia. M-au dus pe furiș la o biserică de pe Calea Victoriei și, cu ușile închise, au dat un păgân și au primit un creștin. Știi ce spun, nu? Ai prestat și tu chestii d-astea o grămadă, nu te învăț eu, ce naiba! Pardon cu naiba ăsta, dar nu-i din suflet, să știi!”

„Dragă Pomo, ca să nu mă pierd în amănunte, eu cred că există Dumnezeu și Rai. Și, prin deducție, există și Diavol și Iad. Eu cred că Dumnezeu ăsta de care tu ai făcut mișto la greu ți-a dat o palmă, Și nu, nu pe buci, că acolo pariez că-ți place. Pomo, eu cred că Dumnezeu te iubește. Pentru că altfel te lăsa așa, șarlatan și escroc până la viața de Apoi. Și te duceai în Iad. Și acolo nu-ți luai sulițe anale, prietene. Crede-mă, era nasol.”

Recomandari