Mesajul DRAMATIC publicat de iubitul uneia dintre tinerele care au murit lovite de tren

0 43

Patru fete, cu vârste între 20 şi 22 de ani, au murit în Sălaj, când maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren.

Singura care a supravieţuit impactului nimicitor a fost şoferiţa. Cele cinci prietene se întorceau de la festivitatea de absolvire a facultăţii, în Cluj-Napoca. Culmea este că au ales un alt traseu decât cel obişnuit din cauza şoselei, care s-a surpat lângă Dej.

Cele cinci fete se întorceau de la Cluj-Napoca, unde participaseră la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice. La trecerea peste calea ferată de la Jibou, şoferiţa a riscat să traverseze în momentul în care un tren se apropia cu viteza şi maşina a fost spulberată de locomotivă.

Martor: “Uite, se vede urma. În șocul acela le-a scos pe ele pe geam și le-a aruncat până în lanul de grâu.”

Şoferiţa a fost singura care a supravieţuit. Mădălina, Maria, Claudia şi Sara au pierit înainte ca salvatorii să ajungă la ele. Mădălina se grăbea să ajungă acasă ca să împartă cu familia bucuria că terminase falcultatea ca şefă de promoţie.

Sora Mădălinei: “A plecat de la Cluj bucuroasă, terminase facultatea cu zece pe linie. Ieri mi-a spus că e gata festivitatea, însă de la unu am sunat-o întruna şi nu mi-a mai răspuns.”

Pasionată de tradiţii, Mădălina cânta în corul bisericii şi îmbrăca portul popular de fiecare dată când avea ocazia

În maşina ruptă în bucăţi de tren, Claudia era, se pare, pasageră pe bancheta din spate. Tânăra urma să se căsătorească la anul. După accident, iubitul ei a lăsat un mesaj emoţionant pe o reţea socială:

“Nu îmi vine să cred, dragostea mea, că ai plecat aşa devreme de lângă mine. Tot merg dintr-o cameră în alta cu speranța că te voi găsi zâmbind, dar din păcate nu o să-ți mai văd zâmbetul tău dulce. Îmi pare enorm de rău că nu mai poţi să devii mama copilaşilor noștri pe care ni-i doream.”

Şi colegii de la Universitatea Tehnică le plâng pe cele 4 fete.

Studentă: “Am fost toate la festivitate. Sanda care a condus e la noi la spital, dar nu mai ştie nimic. Suntem cele mai bune prietene şi ele erau cele mai bune patru de la economia firmei.”

Între timp, poliţiştii de la Rutieră încearcă să afle de ce şoferiţa s-a grăbit să traverseze calea ferată şi a ignorat semnalele acustice şi luminoase care anunţau apropierea trenului. Fata este internată în stare gravă în spital şi anchetatorii nu au apucat încă să stea de vorbă cu ea.

Ruda șoferiței: ”Se zice că își mișcă degetele, mâinile, picioarele, deocamdată atâta știm.”

Apropiaţii victimelor susţin că tinerele au ales drumul prin Sălaj pentru că pe ruta Cluj – Baia Mare o porţiune de drum s-a surpat şi nu voiau să stea mult în trafic.

Colegii celor patru fete au decis să anuleze banchetul de absolvire, iar banii strânşi vor fi donaţi familiilor lor.

Recomandari