Mesajul de dragoste al lui Barack pentru Michelle Obama, la 25 de ani de căsătorie – video

0 24

Dezbaterea pe care Michelle Obama o susținea, alături de regizorul și producătorul Shonda Rhimes, la Pennsylvania Conference for Women, a fost întreruptă de un mesaj video primit de la soțul său, Barack, care a ținut să-i facă o declarație de dragoste în public, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la căsătorie.

„Iubito,
Știu că ești în mijlocul unei întâlniri cu toate acele personalități feminine din Pennsylvania, și că ești pe scena cu Shonda Rhime, dar trebuie să întrerup această petrecere, pentru că astăzi împlinim 25 de ani de când ne-am căsătorit.

Idea că mi-ai fost alături un sfert de secol este o dovadă remarcabilă a faptului că ești o persoană minunată, extrem de răbdătoare.

Mie mi-a fost mult mai ușor, pentru că nu numai că ai fost un partener remarcabil, un prieten minunat, o persoană care m-a făcut întotdeauna să râd, care m-a asigurat că urmez calea cea dreaptă, dar ai fost și un exemplu pentru fiicele noastre și întreaga națiune.

Puterea ta, grația, determinarea, sinceritatea, faptul că arăți atât de bine făcând toate acestea, modul în care ți-ai asumat întotdeauna responsabilitatea pentru propriile acțiuni, dar având grijă și de cei din jurul tău, este remarcabil și nu e deloc o minune că pe măsură ce oamenii au reușit să cunoască așa cum te cunoșteam eu, s-au îndrăgostit de tine.

Faptul că am reușit să fiu destul de insistent pentru a obține o întâlnire cu tine, pe care în cele din urmă mi-ai acordat-o, este cu adevărat cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea. Și sper că și tu simți la fel.

N-am vrut să întrerup discuția, dar mi-am închipuit că nu te-ar deranja să mă parașutez și să-ți spun cât de mult te iubesc, te apreciez, și pentru asta cer înțelegerea femeilor din audiență”, a fost declarația de dragoste pe care Barack i-a făcut-o, în public, lui Michelle.

Răspunsul lui Michelle a venit într-o postare pe Twitter. „Un sfert de secol, ești încă cel mai bun prieten al meu și cel mai extraordinar bărbat pe care îl cunosc”.

Recomandari