Mesajele emoționante transmise de colegii lui Busu, după ce acesta a suferit un infarct: ”Hai, Busule, hai!”

249

Vestea că actorul și prezentatorul de știri meteo Florin Busuioc a suferit un infarct a șocat pe toată lumea, însă colegii săi de la Pro TV sunt foarte afectați de veste. Ei îl știau pe faimosul actor vesel și dornic să joace pe scenele din toată țara, dar și să prezinte rubrica care la consacrat la TV.

Colegii lui Busu de la Pro TV au reacționat imediat după ce au aflat vestea tristă, ei reacționând pe rețelele sociale.

Primul care a emis un mesaj de încurajare a fost Cabral Ibaka: „Hai, Busule, hai! Te rog, că mâine e frumos afară! Sănătate maximă”.

Apoi, Paula Herlo, de la emisiunea „România, te iubesc!” a reacționat și ea: ‘Ne rugăm pentru Busu și mulțumim vouă, doctori buni!’.

Ovidiu Oanță, unul dintre cei mai cunoscuți reporteri din cadrul Știrilor Pro TV, i-a transmis lui Busu să se facă bine. „Florineee! Hai, fă-te bine! Avem multă treabă!”, a spus Ovidiu Oanță, potrivit Cick.ro.

Primul care a dat vestea pe post, la ora 06:00, a fost Mihai Dedu, colegul lui Florin Busuioc.

„Colegul nostru, Florin Busuioc, a trecut, marţi seara, prin clipe grele, iar acum se afla internat în spital. Actorul a suferit un infarct la scurt timp după încheierea unui spectacol susţinut pe scenă Filamonicii Oltenia’, din Craiova. Colegii au sunat rapid la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transporatat de urgenţă la spitalul din Craiova. Acolo a fost băgat imediat în sala de operaţie, unde o echipă de medici i-a montat un stent”, a spus Mihai Dedu.