Mergi? Lanţ uman gigantic la București! Inițiativa România: „Jos Clanul Dragnea ca să reconstruim România!”

0 55

Un alt protest inedit este organizat pe 30 martie, la București. Un lanț uman la de la Piața Universității până la Spitalul Marie Curie, unde se construiește pentru prima dată un spital la care statul nu are nici o contribuție

Inițiativa România: „Update: urmează sa anunțăm locația zilele următoare. Jos Clanul Dragnea ca să reconstruim România!
#noireconstruimromânia #construimfărăei #lanțuman

Vino pe 30 martie în București să facem cel mai mare lanț uman construit vreodată de români! Noi suntem cei care construim România – cu truda noastră, din banii noștri pe care Clanul Dragnea îi fură sistematic de ani de zile, din banii trimiși acasă de milioanele de români plecați din țară!

Mergi? Lanţ uman gigantic la București! Inițiativa România: „Jos Clanul Dragnea ca să reconstruim România!” 1

Sâmbătă, 30 martie, la ora 18:00, ne vom prinde mână cu mână, într-un lanț uman care pornește de la Piața Universității din București, simbolul eliberării României de sub teroarea comunistă

Vino pe 30 martie, la ora 18:00 în oricare dintre punctele de pe traseu (urmează sa anunțăm harta lanțului), împreună cu familia ta, cu prietenii și vecinii. Haideți să facem acest lanț de 6000 de metri împreună ca să spunem răspicat – NU MAI VREM SĂ FIM FURAȚI ȘI MINȚIȚI de guvernarea penalilor! VREM SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ ȘI ÎMPREUNĂ O PUTEM FACE!
Avem nevoie de tine – 6.000 de metri înseamnă 6.000 de oameni.

Prieteni din toată țara, construiți și voi sâmbătă lanțuri umane în orașele voastre sau veniți să vă alăturați bucureștenilor!

Recomandari