Mereu pe drumuri, Alex Dima, prezentatorul emisiunii „România, te iubesc!” are un motiv puternic pentru care revine acasă: fetița lui, Sara, de 7 ani, pe care o crește singur. O poveste emoționantă despre un tată cu normă întreagă!

0 22

Alex Dima este și tată și mamă pentru fetița sa de 7 ani și reușește să mențină un echilibru între meseria de jurnalist și cea de părinte care își crește singur copilul.

Cu toate că pare că își dedică absolut tot timpul meseriei sale de jurnalist, Alex este tată cu normă întreagă și își crește de câțiva ani singur fetița, după ce soția sa a murit din cauza cancerului. Și deși m-aș fi așteptat ca fiica lui să fie pasionată de jurnalism și de o carieră în televiziune, iată că prezentatorul mi-a dezvăluit care sunt, de fapt, pasiunile Sarei în ceea ce privește o viitoare meserie.

„Este foarte mică deocamdată, nu foarte mică, dar deocamdată caută. Vrea să se facă detectiv, vrea să se facă veterinar, are mai multe… Face balet, deci încă nu și-a găsit drumul. Știe multe despre meseria mea și despre ce facem noi, dar nu pot să mă pronunț”, a declarat Alex Dima pentru Viva!.

Sara are abia 7 ani, așa că are timp să se gândească dacă meseria tatălui ei, una periculoasă de altfel, va fi potrivită și pentru ea.

Alex Dima este prezentatorul emisiunii „România, te iubesc!” de la Pro TV, iar în fiecare duminică prezintă diferite reportaje despre corupție, defrișări și nu numai.

Sursa: viva.ro

Recomandari