Meniu festiv în închisoare pentru Liviu Dragnea de Paște. Ce va mânca fostul lider PSD

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, va avea parte de un meniu festiv în închisoare cu ocazia Sărbătorilor de Paște.

Meniu festiv în închisoare pentru Liviu Dragnea de Paște

Aflat în închisoare la Penitenciarului Rahova, Liviu Dragnea va avea un meniu festiv în cele două zile de Paște și va primi mâncare tradițională pentru această sărbătoare.

Conform Mediafax, toți deținuții de pe teritoriul României vor putea mânca miel, ouă roșii și cozonac, însă nu mai aau voie să primească vizite sau pachete în penitenciar din cauza pandemiei de coronavirus.

Persoanele private de libertate vor mai primi mezeluri, marmeladă, friptură de porc, fasole cu cârnați, drob, ciorbă de miel, pilaf cu carne sau paste cu brânză.

Deținuții vor primi cozonac și suc

Administrația Națională a Penitenciarelor a luat decizia de a le oferi celor închiși produse tradiționale de Paște, deoarece a aceștia nu mai au voie să primească pachete. Suplimentul de hrană va trebui să se încadreze în suma de 8 lei pe zi pentru fiecare persoană.

În prima zi de Paște, deținuții vor avea următorul meniu: mic dejun – ceai, pâine, brânză, mezeluri, prânz festiv – ou roșu, pâine ceapă verde, ridiche, drob, ciorbă de miel/porc/vită/pui, piure de cartofi cu friptură de porc/vită/miel/pui cu sos.

La desert, aceștia vor primi 200 de grame de cozonac și 500 ml de băutură răcoritoare fără zahăr. La cină, deținuții vor avea pilaf de orez cu carne de porc/vită/pui.

În a doua zi de Paște, aceștia vor începe la micul dejun cu ceai, pâine, marmeladă și mezeluri, iar la prânzul festiv vor avea ca aperitiv ou roșu, pâine, ceapă verde, ridiche, drob.

În continuare vor servi ciorbă țărănească cu carne de porc/vită/pui, iahnie de fasole cu cârnați, 200 grame de cozonac și 500 ml de băutură răcoritoare fără zahăr. La cină, deținuții vor avea paste cu brânză.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More