Mărturie tulburătoare a Nadiei Comăneci. Ce i-a spus fiul ei, în vârstă de 12 ani

0 71

Nadia Comăneci este considerată una dintre cele mai mari gimnaste din istorie. Ea este prima sportivă care a reuşit să obţină o notă de 10 pentru un exerciţiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976. Pe 27 noiembrie 1989, cu mai puţin de o lună înaintea Revoluţiei, Nadia Comăneci a fugit în SUA, acolo unde locuieşte şi în prezent, alături de soţul său, Bart Conner, cu care are şi un copil, pe Dylan, în vârstă de 12 ani.

Nadia Comăneci a vorbit în cadrul unui interviu și despre viața de familie. Atât fosta mare gimnastă cât și soțul său, Bart Connor, călătoresc foarte mult pentru a-și putea onora contractele. În acest context, micuțul Dylan rămâne în grija managerului lor, Paul Ziert. Mai mult, Nadia a dezvăluit un dialog emoționat pe care l-a avut cu fiul său, acum câteva săptămâni.

„Avem un copil de 12 ani care mi-a mărturisit acum câteva săptămâni că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată. Printre cei care călătoresc cel mai mult şi spun nu la multe evenimente pentru că trebuie să gaseşti un echilibru între ceea ce este important în viaţa ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie să găseşti moment pentru tine, moment pentru familie, pentru că numai aşa îţi poţi găsi un echilibru şi lucrul acesta l-am învăţat din sport”, a spus Nadia Comăneci pentru Prosport.

Nadia Comăneci a dezvăluit și programul pe care îl are atunci când se află alături de familie.

„Eu îl pregătesc dimineaţă pentru şcoală, îi fac lunch-ul, îi pregătesc hainele, pregătesc de fapt micul dejun şi pentru el şi pentru Bart. Eu mă las la sfârşit, şi, în momentul în care ei au plecat spre şcoală, atunci mă ocup de mine şi de ce este prin casă. Iar eu îl iau de la şcoală şi îl îndrum spre casă sau spre office, că de multe ori vine la office pentru că are foarte multe animale acolo de care trebuie să aibă grijă”, a mai spus Nadia Comăneci.

Recomandari