The news is by your side.

Mărturia sfâșietoare a tatălui Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou: ‘Ne e dor de fetiţa noastră în fiecare zi’

0 0

Tatăl Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou, mesaj emoționant la trei săptămâni de la crima care a șocat România

Alexandru Popescu, bărbatul care a crescut-o pe Alina Ciucu și căruia fata îi spunea tată, vorbește cu durere despre moartea fulgerătoare a tinerei, la trei săptămâni de la teribila crimă.

Bărbatul a declarat că ține legătura și acum cu fostul iubit al Alinei și că îi este dor de fata pe care a crescut-o de mică.

„Am reluat activitatea, suntem bine acum. Ne e dor de fetița noastră și ne amintim cu drag de ea. Ne ocupăm în continuare de cele cuviincioase. Și iubitul ei este bine acum, ținem legătura cu el. Vă dați seama… Nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte”, a precizat Alexandru Popescu pentru cancan.ro.

Crima care a șocat România s-a produs pe 12 decembrie 2017, în stația de metrou Dristor. Alina Ciucu se afla pe peronul stației de metrou atunci când a fost împinsă pe șine de Magdalena Șerban, o femeie cu probleme psihice, dar care și-a calculat toți pașii astfel încât să o ucidă pe Alina, o victimă aleasă la întâmplare.

Îngrozitoarea crimă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate la metrou, iar în numai câteva ore, Magdalena Șerban a fost prinsă de polițiști.

Despre criminală, bărbatul care a crescut-o pe Alina s-a ferit să vorbeaască prea mult, fiind de părere că e o femeie cu grave probleme mintale și care ar trebuie să fie închisă într-o instituție.