Marius Pieleanu, veste neagră pentru Firea la Antena 3: „Până la această oră, în București au venit la vot mai mulți tineri decât la alegerile locale din 2016”

Marius Pieleanu, veste neagră pentru Firea la Antena 3: „Până la această oră, în București au venit la vot mai mulți tineri decât la alegerile locale din 2016”.
Numărul tinerilor care au venit la vot în București până la ora 12.00 este mai mare decât la alegerile locale din 2016, a declarat duminică Marius Pieleanu, care conduce un exit-poll Avangarde CURS în Capitală.
”S-a schimbat semnificativ comportamentul individual și de vârstă în privința participării la vot, nu știm ce se va întâmpla pe parcursul zilei”, spus Pieleanu la Antena 3.
El a mai spus că, potrivit datelor culese pe teren de operatori până la ora 12.00, și la Primăpria București, dar și la primăriile de sector ”e o cursă umăr la umăr, fără favoriți”.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More