Marian Roșca, unul dintre cei doi români morți în Italia, urma să se căsătorească! „Odihnește-te în pace, prieten drag”

0 61

Unul dintre cei doi români morți în Italia, după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10, din apropierea oraşului Genova, este din Curtișoara, județul Gorj. Bărbatul de 35 de ani lucra în Franța, ca șofer, iar anul acesta plănuia să se căsătorească.

Printre persoanele care au murit, marți, în urma prăbuşirii unei secţiuni dintr-un pod în Italia, în apropiere de oraşul Genova, se află și Marian Roșca, un tânăr de 35 de ani, din județul Gorj, care lucre în Franța, ca șofer.

Primarul orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, a declarat, miercuri că Marian Roșca avea o singură cursă lunară din Franța spre Italia, iar întâmplarea a fost ca să aibă loc marți, când s-a prăbușit segmentul suspendat al Autostrăzii A10.

„Tânărul care și-a pierdut viața în teribilul accident din Italia este din orașul Bumbesti-Jiu, din satul Curtișoara. Era la muncă, el lucra în Franța, avea o cursă pe lună pe care trebuia să o ducă pe rută de Italia și din păcate soarta l-a dus într-un moment nefericit, într-un loc nepotrivit. Era la serviciu, era șofer pe o camionetă. Mai are o soră”, a spus Constantin Bobaru

Potrivit acestuia, Marian își făcuse o casă în Curtișoara și urma să se căsătorească anul acesta.

„Avea 35 de ani. Urma să se căsătorească anul acesta, își făcuse o casă la Curtișoara, urma să vină să locuiască aici”, a mai spus primarul.

Primăria din Bumbești-Jiu va acorda ajutor familiei pentru repatriere, potrivit lui Constantin Bobaru.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina de Facebook a bărbatului, în ziua în care ar fi trebuit să își sărbătorească onomastica de Sfânta Maria.

„Odihnește-te în pace, prieten drag! Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul și în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Valentin Oproiu.

Cel puţin 38 de persoane au murit după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10 din Italia în apropierea oraşului Genova, potrivit celui mai recent bilanț anunțat de Ministerul italian de Interne, relatează cotidianul Corriere della Sera.

Două dintre persoanele decedate sunt de naționalitate română, a confirmat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe.

Recomandari