Marian Godina pus la punct de sotia lui dupa protestul pe trecerea de pietoni. Marian Godina: „Am înțeles, o să mănânc fast-food săptămâna asta”

0 45

Polițistul Marian Godina s-a arătat nemulțumit de faptul că brașovenii au blocat miercuri trecerile de pietoni din oraș blocând traficul rutier. Replica a venit de la soția sa, Georgiana.

Marian Godina: „Ieri, în Brașov, mai multe treceri pentru pietoni au fost traversate non-stop de către protestatari, pentru a bloca astfel circulația, fiind un mod de a protesta.
Am niște întrebări și din ele se va deduce și părerea mea despre astfel de proteste:

Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic?

Dacă unuia nu îi pasă de proteste și îi place noul Cod Penal sau nici măcar nu îl interesează, de ce trebuie să ia parte împotriva voinței lui la acest protest și să stea blocat în mașină?
Oare astfel de manifestări nu creează adversități chiar și între oameni cu aceleași opinii?”

Georgiana Godină: „În mod normal îți dau dreptate, însă această postare parcă ai scris-o pe “genunche”. Care este diferența dintre a protesta prin marşuri pe bulevarde şi a protesta pe trecerea de pietoni? Acelaşi ambuteiaj se creează.


Cand protestam pe bulevard şi trecea o ambulanță, oamenii se retrăgeau pentru a-i face loc. Sigur la fel s-ar fi întâmplat şi ieri dacă era nevoie.
Argumentele folosite de tine par scoase din tolba lui Gâdea”.

Reactiv Brasov, miercuri: „Protestul s-a mutat pe Iuliu Maniu, care ar fi oripilat de calitatea și moralitatea parlamentarilor României.
Iuliu Maniu e blocat.


Oamenii vor sa renunte la modificările codurilor penale. Oamenii vor ca angajații statului care au comis abuz în serviciu sa plătească pentru fapta lor și sa plece din administrație sau de la guvernare.

 

La fix două săptămâni după ce a fost condamnat Liviu Dragnea, PSD+ALDE au desființat prin lege infracțiunea pentru care a fost condamnat. Pentru că pot!

Este o culme a conflictului de interese: Liviu Dragnea a furat bani de la copii săraci pentru partid. Tot Liviu Dragnea a stabilit că asta NU este infracțiune, că e perfect legal.

Azi, majoritatea PSD-ALDE a hotărât să închidă zeci de dosare în care funcționari publici au furat bani de la școli, spitale, autostrăzi. Sute de milioane de lei vor rămâne în buzunarele hoților cu carnet de partid.

Ne vedem in intersectie la prefectura Brasov, de la ora 17:00. Cerem retragerea modificarilor din codul penal.

Pentru informare, acest protest nu este un protest cu violență, ci este un protest legal, cu fermitate!”

Reactiv Brasov: Brașovul a încremenit după votul modificării codurilor penale. Nu se circula pe Eroilor.


Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Recomandari