Marian Godină, ironic la adresa politicianului bistriţean acuzat că a agresat o femeie: „Nu ştiu dacă ar avea curaj”

0 53

Poliţistul braşovean Marian Godină a fost prezent sâmbătă la Bistriţa, la Târgul de carte pentru copii şi adolescenţi, pentru a-şi prezenta cel mai recent volum, dedicat celor mici, „În misiune cu Marian”, prilej cu care a făcut câteva referiri la incidentul petrecut zilele trecute pe un bulevard din municipiu, când un fost lider al PNL Bistriţa-Năsăud a fost acuzat că ar fi agresat o femeie.

„Am circulat cu mare atenţie pe străzile din Bistriţa, am citit că aveţi bătăuşi în trafic”, le-a spus Godină celor veniţi sâmbătă, la prezentarea cărţii sale.

Marian Godină a răspuns pe pagina sa de Facebook unei persoane care, aflând că se află în Bistriţa, l-a sfătuit să „aibă grijă la domnul Beudean”, iar replica poliţistului a fost: „Nu ştiu dacă ar avea curaj să se dea la mine, că sunt ceva mai mare decât o femeie”, conform Agerpres.

Fostul vicepreşedinte PNL Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean, care a candidat la alegerile locale pentru funcţia de primar al comunei Şieu Odorhei, este acuzat că în data de 14 iunie ar fi agresat o femeie după ce a avut cu aceasta un incident în trafic.

Din fotografiile făcute de un martor la întreaga scenă se vede cum femeia este bruscată de către liberal, gesturile acestuia determinând conducerea judeţeană a PNL să anunţe că se va propune excluderea lui din partid. Jenor Beudean a trimis, la rândul său, un drept la replică, în care şi-a cerut scuze faţă de femeie, dar spune că a fost provocat şi că o va da în judecată atât pe ea, cât şi pe cei care au reacţionat pe Facebook negativ la adresa sa.

Recomandari