Într-un text publicat pe blogul său, intitulat „Demisia!”, Marian Godină începe prin a face referire la cazul paramedicului SMURD filmat în timp ce lovea cu o bucată de parizer un pacient inconștient.

„Doamna Carmen Dan, amărâtul ăla de lovește cu parizerul un pacient, din poziția lui de paramedic se face de râs pe el. E un paramedic, el nu are funcție de conducere, nu ia decizii și nu reprezintă pe nimeni. Departe de mine să-i iau apărarea pentru gestul lui (…) Cum își permite un ministru să stabilească valoarea unui om, spunând că valorează mai puțin decât o rudă de parizer?”, a scris Godină, făcând referire la reacția ministrului de Interne, care a spus despre respectivul paramedic că „valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!”.

Fostul polițist face apoi referire la moartea polițistului împușcat în Timiș de un infractor dat în urmărire generală și îi reproșează ministrului faptul că oamenii legii pleacă în misiune fără dotările corespunzătoare.

Citeste si:

„Astăzi, a murit un polițist, împușcat de un urmărit.

Doamna ministru, îmi permit să vă întreb, ce ați făcut dumneavoastră pentru acest minister de când îl conduceți? Știu că ați fost la câteva înmormântări de polițiști și după fiecare spuneați că veți schimba ceva.

Eu nu vă acuz de moartea vreunui polițist, probabil că azi s-ar fi întâmplat asta și cu alt ministru la conducere, dar vă mai întreb ceva:

Cam ce caută pe stradă, în anul 2019, un polițist îmbrăcat în pantaloni de stofă, cămașă, încălțat cu pantofi și purtând la brâu un pistol din anii 70? Ăstea sunt rămășițe ale fostului regim, atunci când milițianul nu era nevoit vreodată să alerge după careva și nimeni nu îi riposta. 

Citește și:

Cu toată pregătirea lui, un astfel de polițist nu are nicio șansă în fața unui infractor înarmat”, scrie Godină.

Citiți textul integral AICI.