„Mare respect! A fost îngerul lui!” Val de aprecieri pentru bărbatul care i-a făcut masaj cardiac motociclistului din Oradea – Foto

Bărbatul care a intervenit și i-a făcut masaj cardiac motociclistului accidentat la Oradea, la scurt timp după ce a intrat în stop cardio-respirator, este acum catalogat drept ”înger” de martorii evenimentului.

Un martor la cumplitul accident povestește, într-o postare pe grupul de Facebook Infotrafic Bihor că, fără să stea pe gânduri, salvatorul a oprit mașina în care se afla și i-a acordat motociclistului primul ajutor.

„Nu ştiu cine este acest om! Dar ştiu că azi, a fost ÎNGERUL pentru motociclistul de pe B-dul Ştefan cel Mare! A apărut la 10-15 secunde de când motociclistul a încetat să mai respire şi i-a făcut masaj cardiac, motociclistul începând să respire! Cred că merită aprecierea tuturor! Din partea mea, MARE RESPECT!!! Felicitări!!!”, a scris internautul Florin Stenic.

Ulterior, el a povestit pentru ebihoreanul.ro că bărbatul care i-a făcut masaj cardiac motociclistului i-ar fi spus că este asistent medical.

„S-a oprit cu maşina, în momentul în care motociclistul a făcut stopul respirator, a venit şi a întrebat: «cine vrea mănuşi să mă ajute să-i oferim primul ajutor?». O doamnă s-a oferit, a şi primit mănuşile! Eu l-am întrebat dacă este cadru medical. «Sunt asistent!», a răspuns, şi l-am ajutat, la numărătoarea lui, să-l întoarcem pe spate şi el a început să-i facă masaj cardio! Cam în 60-90 secunde a început motociclistul să respire. O doamnă mai în vârstă (probabil din maşină cu el) a adus un tub ca să-l întubeze! Şi cam la 2-3 minute a ajuns şi ambulanţa SMURD”, a povestit Florin Stenic.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More