Marcel Ciolacu, atac la Guvern: “Au introdus taxa pe coronavirus! Peste 290.000 de amenzi şi doar 175.000 de teste”

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a lansat un atac asupra Guvernului spunând că executivul a introdus “taxa pe coronavirus”, în condiţiile în care s-au dat 290.000 de amenzi pentru încălcarea Ordonanţelor Militare. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Marcel Ciolacu, atac la Guvern: “Au introdus taxa pe coronavirus!”

Marcel Ciolacu s-a declarat nemulţumit şi de faptul că până în acest moment s-au efectuat doar 175.000 de teste şi nimeni nu ştie numărul exact al persoanelor testate:

Articole similare

Marcel Ciolacu:

Marcel Ciolacu:

“Guvernul a introdus taxa pe coronavirus. A dat 290.000 de amenzi, dar a efectuat doar 175.000 de teste şi nu ştie nimeni încă numărul exact al persoanelor testate. Amenzi în valoare de 570 de milioane de lei!

Amenzi date la grămadă, după bunul plac. Una e să-i sancţionezi pe cei care riscă să răspândească virusul, alta e să cauţi nod în papură pentru a realiza planul de amenzi prestabilit.

Când dai 290.000 de amenzi, cu mult mai mult decât testele de coronavirus efectuate, iar când valoarea lor depăşeşte sumele alocate pentru echipamente de protecţie pentru cadrele medicale, înseamnă că Guvernul nu şi-a făcut deloc treaba şi a pus toată presiunea pe cetăţeni“, a scris Ciolacu pe Facebook.

Articole similare

Marcel Ciolacu:

Marcel Ciolacu:

“Guvernul nu și-a făcut deloc treaba și a pus toată presiunea pe cetățeni!”

Liderul social democraţilor a subliniat că sancţiunile sunt de şase ori cât salariul mediu net, iar totalul amenzilor ajunge la 570 de milioane de lei, mai mult decât impozitul pe profit colectat în acest interval:

“Guvernul nu și-a făcut deloc treaba și a pus toată presiunea pe cetățeni! Când nivelul maxim al amenzilor din România e cel mai mare din Europa, de 6 ori salariul mediu net, iar totalul sancțiunilor aplicate ajunge la 570 milioane lei, depășind impozitul pe profit colectat în același interval, nu mai e vorba doar de contravenții.

Este vorba de o #taxămascată prin care Guvernul PNL își acoperă gaura pe care și-a dat-o singur în buget, prin modul catastrofal în care a gestionat economia!”, scrie Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

În România, numărul de persoane infectate a ajuns la 12.240 de cazuri şi 695 de decese din cauza noului coronavirus.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More