Manifestanții PSD au fost plătiți pentru participare?!

0 60

Zilele acestea a circulat in mediul online pe profilele de socializare urmatoarea poza ce ar putea sa ne duca cu gandul ca protestatarii de la Cotroceni au fost platiti….

Doar că nu de Soros, ci de Dragnea. Tot pe acolo, nu? La urma urmei, 100 de lei e un preț bunuț. Jos labele după guvern!

SURSA FOTO

Utilizatori Facebook sustin ca au filmat si pozat autocare si microbuze care au adus manifestantii pro PSD de la Cotroceni

Doi utilizatori Facebook sustin ca au filmat si au pozat o cursa speciala de Teleorman, un autobuz cu numerele de Arges si un microbuz cu numere de Bucuresti care ar fi adus si ridicat manifestantii pro PSD de la Cotroceni.

Nota: HotNews.ro nu a putut verifica la aceasta ora veridicitatea informatiilor

„I-am prins. Autobuz de Arges, aproape de Cotroceni. Share. Asa se fac manifestatiile #PSD A venit dinspre poli , a intors, a tras pe dreapta si baietii cu stegulete s-au urcat. Deci sa fie clar ca oamenii pentru 50 de lei chiar ies la proteste. Dar la Cotroceni , nu la Victoriei :)”, scrie Remus pe contul sau.

„Ce bah, nu avem voie sa protestam?”

„In momentul in care au fost realizate pozele, soferul a inceput sa faca semne disperate ca nu este voie. Ulterior, au coborat doi pasageri si au tipat: „Ce bah, nu avem voie sa protestam?”, scrie Florian M. pe contul saude Facebook.

Recomandari