Manda, fără permis 90 de zile. Olguţa Vasilescu, supărată pe Poliţie: „E jenant să reacţioneze aşa”

Claudiu Manda, senatorul PSD însurat recent cu Olguţa Vasilescu, a fost prins conducând cu o viteză de 125km/h în localitate, drept pentru care Poliţia i-a suspendat permisul de conducere, informează Mediafax.

Liderul PSD a fost amendat cu suma de 1305 lei şi a rămas cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

„La ora 16.00 aveam şedinţă la Senat. La 15.40, la Mihăileşti. Aveam şedinţă şi la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, a afirmat Claudiu Manda.

Potrivit sursei citate, Olguţa Vasilescu s-a arătat deranjată de faptul că „incidentul” a fost făcut public chiar de către Poliţie:

„M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea Poliţia Română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. Da, aşa e. Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului”.

Loading...

Recomandari