Mânca la un restaurant când a văzut afară o femeie care cerșea mâncare. A vrut să-i dea resturile care i-au rămas în farfurie și a primit răspunsul ĂSTA

O femeie din California, SUA, a postat pe Facebook o imagine cutremurătoare însoțită de o poveste care a emoționat mii de oameni. Trebuie neapărat să o citești.

Iată traducerea postării sale:

,,Acum câteva zile am mers să luăm cina în oraș. Ne așteptam comanda când am zărit o femeie care cerșea mâncarea ce le rămânea oamenilor. Nici măcar o persoane nu a vrut să o ajute. Mi s-a rupt sufletul. Toți o ignorau și aruncau mâncarea.

Eu sunt voluntar de ceva timp, ajut oamenii străzii. Nu mă scârbesc, chiar îi iau în brațe când am ocazia.

I-am spus prietenului meu că voi oferi resturile alimentare acesti doamne. La sfârșitul mesei am căutat-o cu privirea pe această doamnă și nu era de găsit. Eram tristă că fusese refuzată de toată lumea, deși ceruse doar o masă caldă. Mai aveam puțin și aruncam resturile când o voce caldă m-a întrebat dacă îi pot oferi ei resturile alimentare. I-am oferit tot ce îmi rămăsese. Mă uitam la ea cum mănâncă, dar ceva nu era bine. Mă simțeam o persoană oribilă, îi dădusem resturile mele. Merita mai mult, așa că i-am cumpărat un meniu întreg. Merita o masă caldă cu adevărat.

Am rugat angajații să o lase să mănânce la o masă, să nu o alunge. Am văzut imediat dezgustul oamenilor când au văzut-o că se așază la masă. Nu toți oamenii străzii miros a trandafiri.

Când i-am oferit masa am văzut în ochii ei recunoștința. M-a luat în brațe. A început să plângă. Am strâns-o tare în brațe. Nu am simțit deloc repulsie, doar am strâns-o în brațe. E un moment pe care n-o să-l uit.

Gândiți-vă de două ori înainte să judecați. Nu toți sunt au ajuns așa pentru că se droghează sau pentru că sunt leneși.”

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More