„Mami şi tati sunt morţi, nu mă lasa singură!”. Tatăl din Argeș și soția pe care a ucis-o, găsiți de fetița de 12 ani a cuplului

România a fost șocată de o crimă urmată de sinucidere, care a avut loc într-o comună din Argeș. Un bărbat și-a ucis soția, după care s-a spânzurat, trupurile neînsuflețite fiind găsite de fetița de 12 ani a cuplului.

Disperată, copila și-a sunat sora mai mare și i-a spus niște cuvinte tulburătoare: „Mami şi tati sunt morţi, nu mă lasa singură!”

Potrivit Curier, victimele sunt Petre Ștefănoiu (44 de ani) și Narcisa Ștefănoiu (38 de ani), din comuna Pietroșani, Argeș. Cei doi aveau împreună doi copii: un băiat de 3 ani și o fată care nu a împlinit încă 12 ani. Mai are și o fată dintr-o căsătorie anterioară, în vârstă de 22 de ani.

Cum a avut loc oribila crimă

Fiica cea mare este cea care a alertat Poliția, după ce a primit un apel tulburător de la sora ei de 12 ani.

M-a sunat soru-mea. Mi-a zis că mami şi tati sunt spânzuraţi şi să n-o las singură. Aseară am vorbit cu mami la telefon. Nu avea nimic. M-aş fi gândit că îşi face el, dar nicidecum ei. El era depresiv. Aşa a fost el tot timpul era un om mai dugos. Dimineaţă i-a găsit”, a povestit tânăra.

Trupul Narcisei a fost găsit în curte. Avea o tăietură la gât, sub bărbie. Potrivit primelor informații, ar fi fost ucisă cu o lopată, teoria anchetatorilor fiind că soțul a lovit-o intenționat, însă nu și-ar fi dorit să o ucidă. Atunci când a văzut că soția lui a murit, și-a pus capăt zilelor.

Petre a fost găsit spânzurat, în holul casei. Pe el l-a văzut primul fetița de 12 ani, iar șocul ar fi făcut-o să anunțe că ambii părinți s-au spânzurat.

Motivul crimei ar fi fost gelozia și depresia.

Loading...

Recomandari